Αξιόπιστες μεταφράσεις από πιστοποιημένους μεταφραστές

Το truetranslation.gr είναι δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών, με εμπειρία και εξειδίκευση σε διαφορετικές γλώσσες και γνωστικά πεδία. Λειτουργούμε ως ομάδα, ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μετάφρασης, σε ανταγωνιστικές τιμές. Το εγχείρημα εμπνεύστηκε και υλοποίησε η επίσημη μεταφράστρια Μυρτώ Καλοφωλιά. Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις σε:

Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ.

typewriter copy

Ξεχάστε τις αυτόματες μεταφράσεις!

Το δίκτυό μας υποστηρίζεται από πιστοποιημένους μεταφραστές, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ). Οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι μεταφραστές, ενεργοί και καταξιωμένοι στον χώρο της μετάφρασης, με εξειδίκευση σε διαφορετικά γνωστικά πεδία και πολυετή πείρα. Λειτουργούμε ως ομάδα, προκειμένου η εκάστοτε μετάφραση να πραγματοποιείται από τον καταλληλότερο και πιο διαθέσιμο συνεργάτη μας.

Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα.

Όλες οι μεταφράσεις προς ελληνικά διορθώνονται και υφίστανται επιμέλεια από έμπειρο επαγγελματία φιλόλογο επιμελητή, δίχως επιπλέον κόστος. Όλες οι μεταφράσεις προς τις υπόλοιπες βασικές γλώσσες εργασίας του truetranslation.gr γίνονται –ή ελέγχονται– ως επί το πλείστον από συνεργάτη με μητρική γλώσσα τη γλώσσα-στόχο της μετάφρασης.

shutterstock_188066636 copy542x250

Προσφέρουμε χαμηλότερες τιμές χωρίς μεσάζοντες.

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές. Το truetranslation.gr εγγυάται χαμηλότερο κόστος στις επικυρωμένες επίσημες μεταφράσεις. Όλες οι επικυρωμένες μεταφράσεις γίνονται από πιστοποιημένους επίσημους μεταφραστές, πτυχιούχους του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι οποίοι, βάσει του Π.Δ. 169 της 17.06.2002 (ΦΕΚ 156/2.7.02), έχουν δικαίωμα να κάνουν επίσημες μεταφράσεις για δημόσιες και ιδιωτικές αρχές. Συνεπώς δεν υπάρχει το επιπλέον κόστος συνεργασίας με δικηγόρο για τις επικυρώσεις, που χρεώνουν τα περισσότερα μεταφραστικά γραφεία.

Δείτε το ενδεικτικό κόστος των υπηρεσιών μας με τη μεγαλύτερη ζήτηση

Κάθε μεταφραστικό εγχείρημα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να υπολογίσουμε το κόστος της δικής σας μετάφρασης, που είναι συνάρτηση του όγκου του υλικού, της γλώσσας και της χρονικού ορίζοντα που απαιτείται για να μεταφραστεί. Παρατίθενται ενδεικτικά κόστη των υπηρεσιών μας με τη μεγαλύτερη ζήτηση (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.)

Σε φοιτητές προσφέρουμε έκπτωση 20% στις επίσημες μεταφράσεις και μέχρι 2 αντίγραφα δωρεάν.

Επικυρωμένες μεταφράσεις (Αγγ., Γαλλ.↔Ελλ.)

  • Πτυχία: 20€

1 αντίγραφο: δωρεάν

Πολλαπλά αντίγραφα: 5 € το κάθε αντίγραφο

  • Αναλυτικές βαθμολογίες (ολόκληρη σελίδα): 25€
  • Πιστοποιητικά (μέχρι 300 λέξεις): 20€
  • Για οποιοδήποτε άλλο ζεύγος γλωσσών: +5€

Μεταφράσεις μεγάλης κλίμακας

  • Μυθιστορήματα Αγγ.→Ελλ.: 170€ ανά 32.000 χαρακτήρες με κενά
  • Διατριβές Αγγ.→Ελλ.: 180-210 € ανά 32.000 χαρακτήρες με κενά
  • Επιμέλεια/Διόρθωση Ελλ.: 40-60 € ανά 32.000 χαρακτήρες με κενά

 

Ζητήστε προσφορά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

clock1

Δουλεύουμε online για να κερδίσουμε χρόνο.

Δουλεύουμε με πνεύμα συνεργασίας, ο κάθε συνεργάτης από τον χώρο του. Η συνθήκη αυτή αποτελεί προσεκτική επιλογή προκειμένου να πετύχουμε χαμηλότερες τιμές και να κερδίσουμε χρόνο. Εργαζόμαστε αποκλειστικά μέσω διαδικτύου για να μειώσουμε τα κόστη και να εγγυηθούμε ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά της επαγγελματικής μετάφρασης. Η διαδικτυακή πλατφόρμα μας μας επιτρέπει ευελιξία στα ωράρια και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε προσωπικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Εύκολα και απλά.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και λάβετε προσφορά το αργότερο εντός 24ώρου. Αν συμφωνείτε με την προσφορά μας και τους όρους της συνεργασίας μας, δε μένει παρά να μας στείλετε το υλικό προς μετάφραση.

Ζητήστε προσφορά.